Versenysport szakosztály
Versenysport szakosztály

Versenysport szakosztály

A Szolnoki Búvár Sportegyesület egy nagy hagyományokkal és jelentős tagsággal rendelkező sport egyesület.A tagságot mindig a barátság, tisztelet és a búvárkodás és sport szeretete tartotta és tarja egyben.

Az egyesület 1962-ben lett alapítva. Az akkori kor követelményeinek megfelelően két szakosztállyal: Uszonyos és tájékozódási búvárúszó , valamint sport búvár ( tömegsport) szakosztály.

Az évek folyamán az egyesület vezetése mindig törekedett a verseny mind a szabadidős búvárkodás minőségi és technikai színvonalát az adott kor legkorszerűbb felszereléseivel , tudományos és elméleti ismereteivel biztonságossá tenni.

Jelenleg egyesületünkben öt szakosztály működik: Versenysport, szabadidős sportbúvár és önkéntes mentőbúvár , víz alatti régész és jégkorong és görhoki szakosztály. A mai korszerű oktatási formákat több mint húsz éve kezdtük el alkalmazni Magyarországon az elsők között. Egyesületünknek volt az országban az elsők között nemzetközileg elfogadott búvároktatója.Több éve dolgozunk együtt eredményesen. Munkakapcsolatunkra jellemző a bizalom, elhivatottság és a közösség iránti tenni akarás.

De mind emellett a legnagyobb összetartó erő a búvárkodás és a sport iránt érzett vonzalom, amelyet minden módon megpróbálunk átadni tanulóink és tagságunk számára.
Az SE négy fő tevékenységi köré épül: versenysport ezen belül uszonyos és búvárúszó valamint a tájékozódási búvárúszó, a szabadidős sport búvárok képzése, búvártúrák szervezése a tagság és család tagjaik részére partner Utazási irodákkal és búvárfelszerelések kölcsönzése.

A búvárok képzését NAUI, CMAS, SSI, SDI, TDI oktatási rendszerben végezzük, szigorúan véve és betartva illetve betartatva az oktatási rendszerek szabványait , merülési szabályokat és szabványokat.

A leoktatott búvárok mennyisége helyett az oktatás minősége a fontosabb szempont számunkra !A tanfolyamainkon végzett búvárok többsége, megértve a továbbképzés fontosságát, magasabb szintű tanfolyamokon fejleszti tovább képességeit.

A végzett búvárok számára egész évben változatos merülési lehetőségeket kínálunk. A közkedvelt és bevált helyek mellett, évről évre új úti célok beiktatásával, színesebb programokkal,.Búváraink számára nagyon fontos a biztonságos búvárkodás, mindamellett, hogy a túráinkra a jó hangulat és a baráti légkör a jellemző, amit bizonyít az évek óta rendszeresen velünk túrázók szép száma.

Nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk!

 

2019-es Versenynaptárunk:

 1. február 22-23.            Uszonyos verseny Eger
 2. március 30.                 Uszonyos verseny Kecskemét
 3. május 11-12                 Uszonyos verseny Kecskemét
 4. június 9.                       Diákolimpia Gyöngyös
 5. június 14-16.               Csepel Kupa Alsónémedi Tájolás verseny
 6. június 15.                     Dobó Kupa Uszonyos verseny Eger
 7. június 21-23.               BHG Kupa Lupa sziget Tájolós verseny
 8. július 5-7.                    Budapest Bajnokság Tájolós verseny
 9. július 12-21.                Gyékényes Amphóra kupa és Országos Bajnokság Tájolás
 10. október 12.                 Cápa, gyermek uszonyos úszó OB
 11. november 9-10.        Uszonyos Serdülő, Junior OB
 12. november 30 – december 1. Uszonyos verseny Kecskemét
 13. december 14.               Gyermek, serdülő, ifj., junior, Felnőtt uszonyos OB

 

Oszd meg ismerőseiddel ezt a lapot
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • RSS
 • Add to favorites
 • email
 • Live
 • MySpace
 • PDF
 • Print

Reply

Google Analytics kódot használunk

Kérlek engedélyezd, ha elfogadod a Google Analytics által használt követési információ szerzést. Elutasíthatod a követést, és folytathatod a weblap megtekintését, ekkor nem küldünk semmilyen információt rólad a Google Analytics-nek.