Nitrox búvár tanfolyam


NITROX BÚVÁR TANFOLYAM
A tanfolyam során megtanulod a merüléshez használt gázkeverék összetételét (oxigéntartalmát) megmérni, és azt, hogyan kell az optimális gázkeveréket kiszámolni és a nitrox táblázat használni, valamint megismered a 22-40%-os oxigénnel dúsított levegővel történő dekompresszió nélküli merülés szabályait. Átvesszük a nitrox merülések egészségügyi hátterét, és megismered a nitrox előnyeit.
A nitrox biztosította hosszabb dekompresszió nélküli határérték kiváló lehetőség a tenger alatti élővilág hosszabb és behatóbb megfigyeléséhez, de hajóroncsok felderítéséhez is, nélkülözhetetlen bizonyos mélységtartományban.
Ha a merüléseidnek már nem a palackodban lévő levegőmennyiség szab határt, hanem a táblázat vagy komputered dekompressziós értékei, vagy ha a sorozatos merülések után érzett fáradtságot szeretnéd kiküszöbölni, illetve a dekompressziós betegség kockázatát a minimálisra csökkenteni, akkor itt az ideje, hogy részt vegyél a Nitrox tanfolyamon, mely egyre népszerűbbé válik a búvárok körében. Ma már szinte minden búvár bázis kínál nitrox töltést, ami természetesen vonatkozik az adriai és vörös tengeri bázisokra is, ezért tulajdonképpen bármelyik búvár túrán élvezhetjük a nitrox merülés előnyeit. Értékét a fent említetteken kívül az is emeli, hogy egy nitrox merülés ma már bárki számára megfizethető.

tanfolyamra jelentkezés feltételei:
– 15. életév
– minimum Advanced diver ( haladó búvári ) szintű nemzetközi búvárvizsga
– érvényes búvár orvosi vizsgálat
– minimum 20 merülés

A tanfolyam menete:
Elméleti oktatás és gyakorlat: igény esetén bármikor megtartható !!!

Tanfolyam ideje: 2021. ………………..

A gyakorlati vizsga feltétele: min. 5 nitrox keverékkel történő merülés oktatóink felügyelete mellett

A tanfolyam ára idén is kedvezményesen SE tagoknak …………- Ft. !!!!!!!!!!

A tanfolyam ára: …………….- Ft., mely tartalmazza a tankönyvet, az elméleti és gyakorlati oktatás költségét és a nemzetközi búvárigazolványt.